Loohuis-keukens-Zwarte landelijke keuken en spoeleiland

Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Al meer bijna 45 jaar weten onze klanten in de wijde omtrek Loohuis Keukens te vinden en staan we bekend om onze no-nonsense aanpak, goede kwaliteit en geweldig vakmanschap. We zien wekelijks oude klanten, die 20 of 25 jaar geleden een goede keuken hebben gekocht, weer terug in onze showroom, omdat ze weer zo’n goede en mooie keuken zoeken. Door een goede samenwerking met onze installatiebedrijven FH Loohuis BV in Saasveld, Ootmarsum en Daarle kunnen wij ook het leidingwerk perfect voor u verzorgen.

De showroom in echt echt zien en voelen

Een keuken uitzoeken is niet altijd makkelijk. Er is zo ontzettend veel mogelijk en er zijn zoveel (kleur-) combinaties, waardoor u soms door de bomen het bos niet meer ziet en twijfelt of u wel de juiste keuze maakt. Daarom hebben wij onze showroom zo ingericht, dat u de nieuwste en mooiste kleurcombinaties bij ons in het echt kunnen zien en voelen. En hebben we de meest verkochte opstellingen zo neergezet, dat u ook een goed beeld krijgt van hoe uw keuken er in het echt uit komt te zien. Hoe groot is nu zo’n eiland en hoe veel loopruimte heb ik nodig? Hoeveel werkruimte heb ik dan tussen koken en spoelen en niet onbelangrijk, welke werkbladhoogte past het best bij me? Ook hebben we een ruime keus in apparatuur, waardoor u ook uw eigen apparaat kunt bekijken, bedienen en gebruiken zoals u die in uw eigen keuken krijgt. Daarnaast laten we het definitieve ontwerp in een 3D-presentatie zien, waardoor u ook de laatste details goed in beeld hebt. Wij doen er alles aan om voor u de beste keuken samen te stellen.

U bent van harte welkom in onze showroom en u kunt geheel vrijblijvend een bezoek brengen om gewoon de sfeer eens te proeven en ideeën op te doen. U zult positief verrast worden. Heeft u nog aanvullende vragen of wilt u een keukenofferte laten opstellen, sta ik u met plezier te woord.

Graag tot ziens in Oldenzaal!